Bloemen in Business

 

Bloemisterij den Dekker is een trendy bloemist in Zwijndrecht. 

Voor onze zakelijke klanten hebben we goede kennis in huis voor beplanting met hydrocultuur. Daarbij verzorgen we voor diverse bedrijven in onze regio elke week een mooi opgemaakt bloemenarrangement op de toonbank, bij de receptie, de wachtkamer, spreekkamer, de directiekamer, of op de tafels in het bedrijfsrestaurant. En natuurlijk bezorgen we voor u ook een mooi boeket bij medewerkers tijdens ziekte, of voor een verjaardag.  

Op speciale dagen zoals secretaresse dag is er een apart boeket te bestellen voor al die mensen die, op welke afdeling dan ook, zorgen dat in uw bedrijf alles op rolletjes loopt. Als bedrijf kunt u een account aanmaken in het menu zakelijk inloggen/account aanmaken.

Staat u wel eens met uw bedrijf op een (vak)beurs? Ook daarvoor kunnen we mooi bloemwerk maken, zodat uw stand er gezellig en uitnodigend uitziet.

 Vraag eens vrijblijvend een offerte bij ons aan. We komen graag bij u langs om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt van te voren ook even bij ons in de winkel komen kijken, zodat wij u met voorbeelden uit de praktijk een idee kunnen geven. Zo kunt u het beschikbare budget optimaal besteden..